Coronamaatregelen zomer 2021

Coronamaatregelen bij onze activiteiten

De activiteiten van de Rotterdamse Dakendagen worden georganiseerd onder de voorwaarden van een evenementenvergunning van de gemeente Rotterdam. Daarbij nemen we de volgende maatregelen in acht:

    • Alle bezoekers, deelnemers en medewerkers houden 1,5 meter afstand van elkaar
    • Bezoekers ondergaan een gezondheidscheck bij binnenkomst middels een vragenlijst (en krijgen alleen toegang bij de gewenste uitkomst)
    • Tijdens de activiteiten zijn mondkapjes niet verplicht, maar in liften of andere locaties waar we geen afstand kunnen houden moet je wel een mondkapje op. Neem deze dus voor de zekerheid altijd mee.

Onder deze voorwaarden is het niet nodig om te testen voor toegang. Het naleven van deze maatregelen is een voorwaarde voor bezoek. Als bezoekers niet aan deze voorwaarden kunnen of willen voldoen, dan wordt hen de toegang tot onze activiteiten ontzegd en vindt er géén restitutie van het ticketbedrag plaats.

Alles onder voorbehoud

Alle programma en maatregelen zijn onder voorbehoud van de voorwaarden voor onze evenementenvergunning, die kunnen wijzigen naar aanleiding van landelijke maatregelen. Het programma is daarom ook te allen tijde onderhevig aan wijzigingen. Mocht dit voorkomen, dan zullen wij onze uiterste best doen om bezoekers hier zo snel mogelijk over te informeren. Restitutie van het ticketbedrag vindt alleen plaats als activiteiten niet door kunnen gaan.