Kunsthal

 
 Max. 45 personen
Drukte 
Architectonisch icoon, met een dakterras zoals alleen Rem Koolhaas dat kan ontwerpen. Plus toevluchtsoord voor bijenvolken.

Adres: Westzeedijk 341
Geen toegang met bijenallergie

Exclusief voor de Rotterdamse Dakendagen stelt de Kunsthal haar dak open voor een mooi uitzicht op het Museumpark, de Westzeedijk en De Rotterdam (ook van architect Rem Koolhaas). Ontdek de kunstwerken en de architectuur van het dak en bezoek de bijenvolken die daarboven leven.

Van de circa twintig gebouwen die er de afgelopen 25 jaar toe deden, kan alleen de Kunsthal op unanieme steun van de redacteuren van het Jaarboek Architectuur rekenen. Kantelpunt in het oeuvre van Rem Koolhaas, icoon van heropleving van de Nederlandse architectuur. Vanzelfsprekende integratie van vormgeving en constructie. Voer voor elke architect en constructeur. En natuurlijk ook gewoon een geweldig uitzicht!

Mocht je een bezoek aan de Dakendagen met een bezoek aan de Kunsthal willen combineren, dan hebben zij ook prachtige tentoonstellingen in de aanbieding: ‘Hyperrealisme Sculptuur’ en ‘Viktor & Rolf, Fashion Artist 25 years’.

Meer informatie over de Kunsthal

This Kunsthal will open the doors to its rooftop exclusively for Rotterdamse Dakendagen. Discover a unique view of the Museumpark and Westzeedijk. Discover the artworks and the bees that reside there. The building is considered to be a landmark in the career of architect Rem Koolhaas as well as an icon of Dutch modern architecture.