Parkeerdek WTC-Beursplein (dak Hudson’s Bay)

 8 verdiepingen
 Max. 600 personen
Drukte 
Centrale hangout van de Rotterdamse Dakendagen! Met eten, drinken, muziek, dans, springkussens en veel meer.

Leeuwenstraat 2, ingang via Parkeergarage op Rodezand. Geopend van 10:00 tot 23:00 uur op zaterdag en van 10:00 tot 18:00 uur op zondag.

Parkeerdek WTC-Beursplein is dit jaar dé hangout van de Rotterdamse Dakendagen. Meld je hier en het komt helemaal goed met jouw Dakendagenweekend.

Hier staat het centrale kaartverkooppunt (tevens informatiebalie en startpunt van bijna alle tours). Er is eten en drinken, er zijn vele zitjes en voor het vermaak zijn er springkussens, stormbanen, grote spellen, tafelvoetbal en tafeltennis. Ook vind je hier de hele dag livemuziek van UIT ROFFA, muzikaal talent uit Rotterdam:

  • Zaterdag om 11:00 en 12:00 uur optredens van het trio YES DARLING en om 13:00 en 14:00 uur optredens van SEMIMO.
  • Zondag om 11:00 en 12:00 uur optredens van het duo NAKED & AFRAID en om 13:00 en 14:00 uur  optredens van MARCELLIS & DARIEAU.

Verder op het programma:

Zaterdag vanaf 15:00 uur warmen we op voor het Kaapverdische Sodade op het dak die avond: DJ Cesar Silva draait plaatjes en je kunt workshops Batuco en traditionele Kaapverdische dans volgen.

Zaterdagavond is er een speciale editie van het Sodade festival. Met Seafeau, Si Christina, Elaine Silva, Silvana Gomes. En als hoofdact: Chando Graciosa. Deze mag je met ieder ticket van de Dakendagen bezoeken!

Zondag vanaf 15:00 uur gaan gaan we Kizomba dansen met de DJ’s van Salsa aan de Haven.

Vrijdagavond is er een concert van Klangstof met een voorprogramma van Winterdagen en M.  Een samenwerking met Rotown, Motel Mozaïque en Parfum de Boem Boem. Kaarten daarvoor vind je hier.

  • Foto: Frank Hanswijk

This parking roof has a 360 degree view of the inner city skyscrapers and is the central Hangout of the Rotterdamse Dakendagen (Rotterdam Rooftop Days). Here you’ll find the central box office (and information desk) and the bar. This roof is the starting point of most tours and also the place to be to enjoy live music, theater peformances and more. You may visit Parking WTC with your ‘Dakpas’ or any Tour or Special ticket.

Ons Centrale Dak wordt mede mogelijk gemaakt door: