42workspace

 
 Max. 150 personen
Drukte 
Hub voor tech start-ups aan de Witte de Withstraat. Mooi dakterras met livemuziek van UIT ROFFA!

Adres: Schiedamse Vest 154

42workspace biedt ruimte aan technische startups in een van de leukste straten in het centrum van Rotterdam. Sowieso al een hele inspirerende plek dus. Maar inmiddels hebben ze ook een prachtig dakterras, waar we speciaal voor de bezoekers van de Rotterdamse Dakendagen livemuziek van Rotterdamse artiesten hebben geprogrammeerd. En vanaf 15:00 uur is de bar geopend!

Muziek van UIT ROFFA

St. Maane
St. Maane is zangeres en gitariste Birgit de Priester. In 2014 startte ze in Denemarken het project St. Maane. Liedjes geïnspireerd door Marling, Mitchell en Gonzalez, bestaande uit melodische gitaarlijnen. Dat wordt zwijmelen met deze intieme liedjes op het dak!

2 juni 15:00-17:00 

Merel Sophie
Sommige artiesten hebben een natuurlijk overwicht, en Merel Sophie is er zo een. Ze verdiende haar sporen als backingvocalist van verschillende succesvolle projecten. Na haar studie aan Berklee College of Music in Valencia is ze nu klaar om op pad te gaan met haar eigen muzikanten. Verwacht een warme mix van jazz, blues en folk. Klinkt als? The Band, Joni Mitchell en Carole King.

3 juni 15:00-17:00 

 

42workspace offers (flexible) office spaces to technical startups in one of the most lively streets in Rotterdam. The building is currently undergoing a complete renovation and will contain a cafe with meeting and work spaces on the ground floor and office units and meeting rooms on the first floor. The roof will be transformed into a rooftop terrace where employees and visitors can meet and relax.