Comcafé Gebouw De Heuvel

Datum vrijdag 31 mei
Locatie Gebouw De Heuvel, Grote Kerkplein 5
Deur open 19:30 uur
Start 20:00 uur
Einde 21:30 uur
gratis toegang, reserveren

Een Open Gesprek

Waar in Rotterdam kun je nou nog echt met elkaar in gesprek komen? Een gesprek waarbij je ervaart hoe het is, als er echt naar je geluisterd wordt? Dat is de bedoeling van dit Comcafé op Gebouw De Heuvel. Deelname is gratis, je kunt via deze link reserveren.

Gemeentelijk monument Gebouw De Heuvel is gebouwd in 1959. Het dak biedt een perfect uitzicht op een verborgen stukje groen in het centrum: het stadspark met de sokkel van Erasmus, het stadspodium en natuurlijk de Laurenskerk.

De missie van het gebouw is al sinds het bouwjaar om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de bewoners van Rotterdam. Nog steeds zijn er alleen maar maatschappelijke organisaties in gevestigd. Eén van de ambities is om van De Heuvel ‘Het Huis van het Gesprek’ te maken, vanuit de gedachte dat enkel de dialoog ons (in Rotterdam) dichter bij elkaar brengt.

Het gesprek op deze avond heeft als thema:  ‘je kan het dak op’. Het gesprek wordt begeleid door getrainde gastheren en gastvrouwen, die zich hebben gespecialiseerd in zogenaamde ‘geweldloze communicatie’.