Daksalon: Rotterdamse eetervaring op het hoofddak

Datum vrijdag 31 mei / zaterdag 1 juni / zondag 2 juni
Locatie Luchtpark Hofbogen
Wanneer Tijdens openingstijden van dit dak beschikbaar
Toegang tot dit dak met ieder ticket van de Rotterdamse Dakendagen. Losse entree €4.

Is er een gerecht meer Rotterdams dan onze eigen kapsalon? Tijdens de Rotterdamse Dakendagen is het antwoord ‘ja’. Dan serveert WES Eettentje namelijk de ‘daksalon’. De snackklassieker in een nieuw jasje. Er zijn drie verschillende varianten, het hele weekend te koop in ons festivalhart, Luchtpark Hofbogen. Smaakvol streetfood ontstaan uit een mix van culturen en smaken, natuurlijk extra plezierig doordat ie op het dak gegeten wordt.

In WES Eettentje aan de Benthuizerstraat wordt de huisgemaakte versie van de kapsalon als favoriet onthaald. Tijdens de Rotterdamse Dakendagen worden er drie varianten geserveerd, speciaal ontwikkeld voor het festival:

Kapsalon Anderson:
Gegrilde Kippendij, Spinazie, Kaas, Verse Friet

Kapsalon The Royal: (vega)
Geplukte Oesterzwam, Spinazie, Kaas, Verse Friet

Kapsalon Zissou:
Gebakken Mosselen, Spinazie, Kaas, Verse Friet

Saus: huisgemaakte Knoflook Mayonaise & Harissa

De daksalon is doorlopend verkrijgbaar – zowel wanneer het dak als open dak fungeert, als tijdens de verschillende specials (de vrijmibo-opening en het concert op zaterdag).

Luchtpark Hofbogen

Luchtpark hofbogen is het festivalhart van deze festivaleditie. Vroeger een treinstation, nu een stadspark dat laat zien hoe daken geweldige publieke ruimte kunnen zijn. Je kunt hier het hele weekend terecht om even te relaxen met een hapje, een drankje of een goede kop koffie. Geniet van doorlopende livemuziek, speciaal voor ons geprogrammeerd door De Nieuwe Lichting.