Live concerten

Half juni (we hebben de originele datum van 5 juni verplaatst vanwege de weersvoorspellingen) leggen we een live verbinding naar jouw huiskamer vanaf het dak van het Thornico gebouw voor een dubbelconcert met jong Rotterdams talent.

We trappen om 20:00 uur af met KUZKO, een Rotterdamse synthpop-formatie rond producer Sam Ouwehand en zangeres Danique van de Vlugt, met bandleden van Rotterdams conservatorium Codarts. Hun vrolijke indiepop liedjes zijn speels en doen denken aan een mix van Katy Perry met een flinke dosis Soulwax. De gelikt afgewerkte performance schuurt met hun rauwe teksten en zorgt voor een intrigerende combinatie met goed doordachte concepten. Aan het begin van 2020 is de band een aantal maanden in LA geweest voor brainstormsessies en is nu terug vol nieuwe idee├źn die ze op het dak zullen tonen! KUZKO doet dit jaar tevens mee aan de Popronde.

Daarna hopen we binnenkort te kunnen bevestigen dat we om 22:00 uur een zeer getalenteerde Rotterdamse zangeres op het dak hebben staan. Zij won al meerdere prijzen met haar muziek, waaronder twee Edisons en twee 3FM Awards.

De precieze datum maken we binnenkort bekend.

De programmering van de live concerten is in handen van Immanuel Spoor (De Nieuwe Lichting) en Guido van Dieren (BIRD)