Dakendagen thuis

Dat de Dakendagen niet doorgaan betekent gelukkig niet dat de Rotterdamse daken helemaal niet gebruikt worden. Sterker nog, in deze tijden van corona is toegang tot je dak een geweldige toevoeging aan binnenstedelijk leven. In de stad vind je weinig tuinen. En balkons zijn een mooie buitenruimte, maar toch vaak aan de kleine kant. Vanaf het dak kun je de stad overzien en de horizon ervaren. Waarbij elementen als zon en wind je die hard benodigde ‘lucht’ geven.

Omdat jullie niet bij ons de daken op kunnen, en omdat we benieuwd zijn naar hoe jullie er bij zitten, komen we dit jaar tijdens de originele data van de Dakendagen (6 en 7 juni) graag bij jullie langs.

Als je een dakterras hebt waar wij (corona-)veilig op bezoek kunnen komen, kun je de fotograaf en een artiest van de Rotterdamse Dakendagen uitnodigen. De één geeft een korte performance (een lied, een muziekstuk, een gedicht, een dans) voor jouw huishouden, (geen ander bezoek, tenzij je alleen woont dan mag 1 extra persoon) de andere legt het optreden vast.

Lijkt dit je leuk? Schrijf je voor 1 juni hier in.

Wij maken een selectie en geven je dan een tijd door waarop je ons kunt verwachten. Wat voor artiest op komt dagen is altijd een verrassing.

Jij krijgt een optreden thuis en wij laten graag zien hoe goed de Rotterdamse Daken gebruikt worden. Tot dan!