Freerun Clinics

Datum zaterdag 1 juni, zondag 2 juni
Locatie Freerun Dakpark Jan Prins (Open Dak)
Deur open 11:00 uur
Start 12:00 & 14:00 uur
Duur 1 uur
3 met Dakpas of6 zonder Dakpas

Voor alle leeftijden vanaf 6 jaar

De stad is jouw speeltuin

Freerunnen is een sport waarbij de hele stad jouw gym, speeltuin en territorium wordt: alle bankjes, hoekjes, railings én daken kunnen worden gebruikt voor spectaculaire flips en jumps. Het verschil met parkour: niet de snelste weg van A naar B, maar juist de gymnastieke hoogstandjes staan centraal bij freerunnen. Het dak wordt ingericht met obstakels waar echte freerunners wel raad mee weten. En die echte freerunners, die hebben we! De Rooftop Kings komen de hele dag hun skills laten zien en geven die ook door in Freerun clinics. Ervaring is niet nodig; alleen enthousiasme, sportschoenen en comfortabele kleding! Naast de clinics is het dak ook gewoon een open trainingsdak waar je je vrij kunt uitleven op de obstaakels.

Freerun Speedrun wedstrijd

Wil jij je skills meten met anderen? Doe dan mee met de Speedrun wedstrijd op zondag 2 juni om 15:30 uur! Raak zo snel mogelijk alle stickers aan verspreid op het parcours en win toffe prijzen. De wedstrijd wordt gehost door Defvin van Seekrz. Schrijf je op zondag voor 14:00 uur in op het dak, wacht niet te lang want er is plek voor maximaal 30 deelnemers.

Entree tot het dak (om zelf mee te doen of alleen te kijken) kost €3 of is gratis met een Dakpas. Deelname aan de clinic kost ook €3. Het dak is van 11:00 tot 17:00 uur geopend, de clinics zijn (zaterdag en zondag) om 12:00 uur en om 14:00 uur.