High-Rise Highlights I: WTC & WPC

Fietstour (zelf fiets meenemen)
Vertrek (zaterdag en zondag) 11:10, 11:30, 11:50 (alleen zondag), 12:10 (alleen zondag), 13:30, 13:50, 14:10, 14:30 vanaf WTC en 11:10 (alleen zondag), 11:30 (alleen zondag), 11:50, 13:40, 14:00 en 14:20 uur vanaf WPC
Daken World Trade Center & World Port Center
Duur ca. 2 uur
10 (5 met Dakpas van dezelfde dag)
Taal Language no problem
Startlocatie Entreehal WTC Rotterdam, Beursplein 37
Check je ticket voor de juiste startlocatie, wees ruim op tijd aanwezig.
Eigen vervoer, dit is een tour zonder gids.

In een highrise highlights-groep bezoek je twee van de hoogste daken uit ons arsenaal. Omdat je met een klein groepje naar boven gaat is er alle tijd om van het geweldige uitzicht te genieten en naar hartenlust te fotograferen. Bij deze tour is geen gids aanwezig, wel word je ontvangen en de weg gewezen op locatie.  

Het World Port Center (123 m) was een van de eerste hoge gebouwen op de Kop van Zuid en bevat het hoofdkantoor van het Rotterdamse Havenbedrijf. Je vind dit gebouw naast Hotel New York. Je bezoekt het dakterras op de hoogste verdieping. Niet helemaal op het dak dus, maar wel met een geweldig uitzicht over de Nieuwe Maas, Erasmusbrug en de skyline. Het World Trade Center (93 meter hoog) staat aan de Coolsingel, midden in het centrum dus. Het dak heeft aan alle kanten een bijzonder uitzicht op de stad.

Restricties WPC:

  • Geen toegang op hakken.
  • Tassen en losse objecten mogen niet mee naar het dak (kunnen worden achtergelaten op locatie).
  • Let op: zonder geldig ID-bewijs geen toegang tot World Port Center.
  • De beveiliging bepaalt op de dag zelf of toegang tot dakterras veilig is i.v.m. weersomstandigheden.
  • Voor de fotografen: het meenemen van een camera met nekband is toegestaan. Statieven en cameratassen mogen niet mee het dak op. Op het WTC zijn alledrie deze attributen wel toegestaan.

Info for international visitors: Language is no problem, this is a non-guided tour. For the English description, click ‘English’ in the top right corner.

Our English spoken and ‘language no problem’ tours are: WTC Rooftops, High-rise Highlights 1 (non-guided tour), High-rise Highlights 2 (non-guided tour), Rotterdam Cityscape and Rotterdam from above.