Kerktoren-jukebox

Jaarlijks kun je tijdens de Rotterdamse Dakendagen vanaf het dak van gebouw De Heuvel een verzoeknummer aanvragen bij de beiaardier van de Laurenskerk. Een deuntje vanaf het dak van de Laurenskerk speciaal voor jou. Dit jaar kun je dit doen vanuit je luie stoel!

Iedere zaterdag speelt stadsbeiaardier Richard de Waardt tussen 13:00 en 14:00 uur verzoeknummers op het carillon van de Laurenstoren. Je hoeft er niet voor naar de toren maar ontvangt de muziek rechtstreeks in je huiskamer want de concerten worden live op Facebook uitgezonden op de pagina van Stadsmuziek Rotterdam

Ga naar de website van Rotterdam Torenmuziek, kies een nummer uit de lijst en vul het formulier in. Iedere vrijdag wordt de lijst met nummers bekend gemaakt die de volgende dag gespeeld zal gaan worden. Staat het nummer dat je graag hoort er niet tussen? Voel je vrij om zelf een suggestie te doen. Niet alle muziek is uiteraard te vertolken op een carillon. Daar is een handig regeltje voor: als je het kan fluiten dan kan Richard het spelen!