Klimtijdrit Mont Thornico

Datum: Zondag 11 juni
Locatie: Parking Westblaak, Thornico Building
Registreren vanaf 8:30 uur bij entree Parking Westblaak, Hartmansstraat 35
Start: 9:00 uur
Einde: ca. 11:30 uur, aansluitend toertocht met Peloton Katendrecht
Kosten deelname: 5 euro (excl. Dakpas, toeschouwers krijgen toegang met hun Dakpas)


De uitslag van de klimtijdrit 2017 is bekend!
Hier te bekijken:

Uitslag Mannen
Uitslag Vrouwen
Uitslag Kids

Wie strijdt er mee voor de titel ‘Bergkoning van Rotterdam’? Wie wint de bokaal en ontvangt de felbegeerde Rotterdamse bolletjestrui?

Perfect voor urban wielerfanaten: een stadsvariant op klimmen in de heuvels. Een klimtijdrit? In het platte Nederland? Midden in de stad? Fiets als snelste de ‘Mont Thornico’ op, naar het dak van parkeergarage Westblaak!

Over de Klimtijdrit

De klimtijdrit naar de top van ‘Mont Thornico, het bovenste parkeerdak van Parking Westblaak is 700 meter lang, 21 meter hoog, heeft 16 bochten en een stijgingspercentage van zo’n 3%. Niet zomaar een wieleruitdaging!

Registreren kan om 8:30 uur bij de entree van Parking Westblaak. Bij registratie ontvang je een stuurbordje met tijdsregistratiechip.

Renners starten één voor één, met tussenpozen van 30 seconden. Bovenaan staat de finishboog met tijdwaarneming. Na de finish wacht een heerlijke casse-croûte met stokbrood, worst, kaas, marmelade en reuzel en natuurlijk rode wijn. Winnaars (1x heren, 1x dames) worden door heuse rondemissen gehuldigd en ontvangen de Rotterdamse Dakendagen bolletjestrui en een bokaal uit handen van een coryfee.

Na afloop kun je mee met Peloton Katendrecht voor een tourrit richting de kust, waar je het zuur uit je benen kunt fietsen.

Over Mont Thornico

Thornico Building stelt haar “berg” de Mont Thornico, parkeergarage Westblaak, beschikbaar voor deze unieke klimtijdrit. Het multifunctionele gebouw, eigendom van de Deense Thornico group, is de hoofdsponsor van deze klimtijdrit. www.thornicobuilding.com

Deelname

Koop vast je startbewijs online om verzekerd te zijn van een plek of kom op de bonnefooi aan de start zondagochtend (08:30 uur). Let op: er is een beperkte capaciteit!

Deelname is op eigen risico.
Helm verplicht.

Met dank aan
Jahoma development
Thornico Building
36 Cycling
Mijn kliM
& Peloton Katendrecht

Thornico

MijnkliM

36_tandwielLogo-Jahoma-(Chips en video)-300x90-600