Plantensupermarkt op het dak

Datum zaterdag 1 juni, zondag 2 juni
Locatie APCOA Parking Westblaak (Open Dak)
Deur open 11:00 uur
Start 11:00 uur
Einde 17:00 uur
gratis, ook zonder Dakpas
Let op: Dit dak is rolstoeltoegankelijk

One-stop-shop voor een groen dak of balkon!

APCOA Parking Westblaak is dit jaar het decor voor onze ‘Plantensupermarkt op het dak’. Hier vind je alles wat je nodig hebt om van je eigen dak of balkon een groene oase te maken. Wil je groenten en fruit verbouwen op je dak? De honingbij ondersteunen door de juiste bloemen en planten neer te zetten? Een mooi groen balkon waar je in de zomer een biertje kan drinken? Hier moet je zijn!

Super in de buurt!

Het dak heeft de look en feel van een buurtsuper – inclusief mandjes en lopende banden – maar de schappen staan vol met plantjes en andere benodigdheden voor een groen dak. Voor fijne prijsjes natuurlijk! Daarnaast hebben we leuke partijen uitgenodigd die inspiratie bieden voor iedereen die ‘iets’ met zijn of haar dak wil, maar nog niet weet wat.

Tips!

Tip #1: zie je op zaterdag iets leuks maar wil je het niet meesjouwen van dak naar dak? Neem het dan op zondag mee! De Plantensupermarkt op het dak is het hele weekend (tussen 11:00 en 17:00 uur) gratis toegankelijk, ook zonder Dakpas.

 

Tip #2: dit is het dak van een parkeergarage, dus je kunt je auto één verdieping lager parkeren. Zo kun je ook grote items makkelijk meenemen.

 

Tip #3: Meer inspiratie nodig? De gemeente Rotterdam organiseert ook een gratis informatiemarkt op het dak van de Doelen tijdens de Rotterdamse Dakendagen. Meer info vind je hier.