Doe je Ding doe je Dakje: Pride meets Dakendagen

Leven zonder oordeel: ervaar vrijheid op het dak en Doe je Ding doe je Dakje met Bas Mastboom

Doe je Ding doe je Dakje

  • datum: 19 september 2021 
  • tijd: individuele tijdslots van 10:00 tot 17:00 uur
  • ticket: regulier €7,50, <26 jaar €5 
  • duur: 30 minuten
  • locatie: op een groen en centraal dak in Rotterdam (5 minuten lopen vanaf Centraal Station), kort van tevoren krijg je de precieze locatie toegestuurd.

Boek je tijdslot

Onze wereld is complex en overal liggen (voor)oordelen op de loer, die onze vrijheid van zelfexpressie beperken.  Op een Rotterdams dak middenin de stad maar ver boven de openbare ruimte vol oordelende mensen krijg jij de unieke kans om een half uur vertrouwelijk te praten met Bas Mastboom. Bas is ervaringsdeskundige op het gebied van seksualiteit- en genderacceptatie, dualiteit en innerlijk conflict. Tijdens de Rotterdam Pride op 19 september ben je welkom op zijn vrije dak, vol frisse lucht en ademruimte. Bij vertrek ben je gegarandeerd van nieuwe energie en inzichten. 

Stel je prangende vragen aan Bas of deel je eigen verhaal. Misschien heb jij wel behoefte om een half uur lang liefdeshormoon aan te maken door Bas zwoel in de ogen te kijken, wil jij je business proposal toetsen of wil je toch even dat moment nemen om gillend met een tutu over het dak te rennen. Alles mag! Reserveer nu je tijdslot voor deze oordeelvrije kennismaking. 

Voor wie?

Worstel jij ergens mee? Of juist helemaal niet? Wil jij Bas eens even flink aan de tand voelen over bepaalde kwesties? Of wil je juist je eigen verhaal aan hem kwijt? Of beide niet maar heb je behoefte aan een goed, diepzinnig gesprek met een verrukkelijke mocktail? Dan is Doe je Ding doe je Dakje iets voor jou!

Met andere woorden: voor iedereen, voor alle geslachten, genders, leeftijden (jongeren mogen begeleid worden door een ouder/voogd), identiteiten, persoonlijkheden, dakliefhebbers en dakmaagden.

Over Bas

  • Bas leeft een leven met vele hoge pieken en diepe dalen, een leven met veel contrasten, zoals het contrast tussen maatschappelijke verwachtingen en je eigen verlangens, of het contrast van de verplichtingen (op de begane grond) en de vrijheid (van het dak). 
  • Bas is geen therapeut, maar heeft wel tips & tricks om de sleur van alledag achter je te laten en de toekomst weer te benaderen met een frisse blik en een nieuwe lading zelfvertrouwen.
  • Bas ken je mogelijk van de jury van All Together Now of van de theatervoorstelling Boys won’t be Boys

Over het vrije dak

Waar ervaar jij vrijheid? Wist je dat in veel culturen het dak dient als vrije plek binnen de stad, als vrijheid op straat niet vanzelfsprekend is? Heb jij dit al wel eens ervaren? Wil jij de heersende norm op de begane grond ook even achter je laten? Betreed dan het vrije dak! Het dak ligt op 5 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station, maar de precieze locatie blijft geheim tot kort van tevoren. 

Disclaimer

Bas, Rotterdamse Dakendagen en Rotterdam Pride zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen van eventuele nieuw geopende poorten binnen je psyche na je ontmoeting op het dak.

Boek nu je tijdslot voor Doe je Ding doe je Dakje!

Ben jij in aanraking met je meest duistere verlangens? Heb je een leven voor jezelf gecreëerd waarbij je die kan ervaren? Ik wel…

ik ben fucking gestoord…

maar ik ben wel vrij

(Lana del Rey, Ride)

Foto’s: Fred Ernst (portret), Ossip van Duivenbode (YOU op dak Bijenkorf), Frank Hanswijk (Stadhuis en bungelende voeten op Luchtpark Hofbogen)