Rolstoeltour Zuid

Wandel- en roltour (geen fiets benodigd)
Vertrek (zaterdag en zondag) 14:30 uur     
Duur +/- 2 uur
12,50 (7,50 met Dakpas)
Check je ticket voor de startlocatie waar je je 15 minuten voor vertrek moet melden

Let op: Bij World Port Center legitimatie verplicht. Geen (camera)tassen mee het dak op. Geen hoge hakken. 

Zit je in een rolstoel of ben je slecht ter been en wil je de Rotterdamse Dakendagen bezoeken? Dat kan! Tijdens deze tour bezoeken we gebouwen, waarvan het dak of een hoge verdieping met mooi uitzicht rolstoeltoegankelijk zijn. In deze tour op de Kop van Zuid bezoeken we Las Palmas en het World Port Center. Het dak van Las Palmas, met een geweldig uitzicht over de Nieuwe Maas, is volledig rolstoeltoegankelijk. Daarna bezoeken we World Port Center. Dit is een van de eerste hoogbouw op de Kop van Zuid en biedt een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug en de Rotterdamse skyline. We bezoeken het dakterras op de hoogste verdieping.  

Let op: vanwege het bijzondere karakter van deze tour willen we bezoekers vragen om alleen kaartjes te kopen als iemand in hun gezelschap slecht ter been is of in een rolstoel zit.

Info for international visitors: this tour is in Dutch and not suitable for non-native speakers. Please check out our international tours: Top of the City, Central Stories, Oude Meesters and Highrise Highlights I, II, & III (non-guided tour)