Sinfonia op het dak

Een volledig verzorgde avond op hoogte. Een culinair festijn van de chef van restaurant Frits, met als toetje een muzikaal hoogtepunt van Sinfonia Rotterdam op het dak van Parkeerdek WTC (de voormalige V&D).

Let op: de Dakpassen zijn uitverkocht. U kunt nog wel een ticket kopen voor het concert. Kies dan het tarief ‘Toegang zonder Dakpas’ (voor 17,50 euro).

Sinfonia Rotterdam, hét klassieke kamerorkest van Rotterdam, speelt bij zonsondergang een prachtig concert met de skyline als decor. Diner vooraf van Frits, een geliefd restaurant uit Delfshaven met een verfijnde bistrokaart, met lovende recensies in o.a. NRC.

Over Sinfonia
Vanaf het dak van het Parkeerdek WTC speelt Sinfonia Rotterdam een toegankelijk zomerprogramma. Laat je betoveren door de wonderschone klanken van dit orkest, onder leiding van de zeer gedreven dirigent Conrad van Alphen. Verwacht deze avond delen uit prachtige Symfonieën van Joseph Haydn en Wolfgang Amadeus Mozart. Maar er is meer: klassiek wordt afgewisseld met vrolijke volksmuziek uit onder andere Brazilië en Rusland. Een heerlijk programma met voor elk wat wils en als kers op de taart een prachtig uitzicht over de stad!

Over restaurant Frits
In restaurant Frits werkt men zonder kaart. Dagelijks bereiden Robbert en Roland een mooi meergangenmenu. De gerechten volgen de seizoenen, worden afgestemd op de smaak van de gast en zijn altijd verrassend. Bij Frits houden we van verhalen vertellen, zowel op het bord als in het glas. Voor het Dakendiner grijpt Frits terug naar een vertrouwd recept: Shared Dining.

Tickets verkrijgbaar met en zonder diner.

Concert van 21.00 – 22.30 uur: 12,50 p.p. exclusief Dakpas
Diner van 18.00 – 20.30 uur, samen met concert: 62,50 p.p. exclusief Dakpas