Sir Olivers Big Band met Marja van Katendrecht en Bob Bullee

Datum donderdag 30 mei
Locatie Las Palmas, Wilhelminakade 332, 3072 AR. Ingang via Nederlands Fotomuseum.
Deur open 20:30 uur
Start 20:45 uur
Einde 22:45 uur
12,50
Let op: Dit dak is rolstoeltoegankelijk

Beleef een magische, muzikale Hemelvaartsavond met een 25-koppige big band, een blinde zanger met een dijk van een stem, gastzangers en -zangeressen én een warme gastvrouw met Rotterdamse humor. En dit alles op het dak van Las Palmas, met 360 graden uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam.

De Big Band

De Sir Oliversband  bestaat uit muzikanten van Rotterdam tot Zierikzee, die onder leiding van dirigent Machiel de Kruijf een knallende avond neerzetten. Met 25 muzikanten, twee zangers en drie zangeressen vormen zij een grote groep, die op de de avond van Hemelvaart het dak eraf gaat spelen. Van echte big bandklassiekers tot bekende hits, de Sir Oliversband is van alle markten thuis. Eerder speelden zij met Barry Hay en Eric Vloeimans.

Ol’ Blue Eyes

Speciale gast deze avond is Bob Bullee. Deze Rotterdammer werd wereldberoemd na zijn optreden in het televisieprogramma Holland’s got Talent. De auditie van de blinde zanger is op Youtube meer dan 800 duizend keer bekeken. De jury was destijds zo ontroerd door zijn optreden dat ze hem met de gouden knop direct naar de finale stuurden.

Na verschillende optredens in binnen- en buitenland stond hij vorig jaar ook al eens in de Rotterdamse concertzaal De Doelen. Bob is vooral bekend van het zingen van nummers van Frank Sinatra.

Er zijn ook een aantal speciale gasten uit het ‘Be a star’ programma van de Sir Oliversband. Hierbij laten zij de droom van ambitieuze vocalisten uitkomen om eenmaal hun favoriete lied samen met een heuse big band ten gehore brengen. De beste deelnemers zingen op het dak van Las Palmas ook een nummer.
Eén van de ‘Be a Star’ gasten is Dee Ann, je je ziet haar video van die avond hier 

Er is ook een jongere gast: Gwen, waarvan hier haar geweldige auditie bij The Voice kids kunt zien waar de juryleden bijna om haar vechten.

Marja van Katendrecht

De avond wordt gehost door Marja van Katendrecht. Met heel haar hart, een lach en een traan is zij de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam. Door haar warme persoonlijkheid en speciaal gevoel voor humor maakt zij een avond als deze onvergetelijk. Wellicht waagt ze zich ook nog wel aan een nummer met de band!

Marja van Katendrecht reist al jaren met veel succes door het land met haar theatershows, ze heeft haar eigen show bij RTV-Rijnmond, is een graag geziene gast op de Parade en natuurlijk bij de Nacht van de Kaap.

Foto Las Palmas: Studio van Damme