Tall Tales

Een unieke virtuele circus performance met beeldende kunst, magie en poëzie bij jou thuis!

Vorig jaar stond het Rotterdamse circusgezelschap Tall Tales Company al op de Dakendagen met hun voorstelling Square 1 bovenop de Lijnbaanflat. Square 1 was een groot succes en een van de hoogst gewaardeerde optredens tijdens de editie van 2019. We zouden ze dit jaar graag weer live op het dak verwelkomen maar dat zit er helaas nog niet in.

Na het ineenstorten van hun zomertournee langs internationale festivals, grepen makers en spelers Harm van der Laan en Maartje Bonarius de huidige crisis aan om iets compleet nieuws te creëren waarbij zij hun publiek kunnen verrassen binnen de beslotenheid hun eigen huis. En dat leverde een toffe voorstelling op: Square 2.1. Drie jongleurs, een beeldend kunstenaar en een warme poëtische stem nemen je mee op een route door je eigen huis. Ze laten je wegdromen bij mooie herinneringen, brengen je een magische ervaring en zorgen ervoor dat je je eigen omgeving met compleet andere ogen bekijkt.

Voor de optimale circusbeleving is niet veel nodig: een sterke wifi of 4G verbinding, een koptelefoon, een laptop, tablet of smartphone is genoeg.

Geen dakvoorstelling maar het gezelschap is wel een geliefd onderdeel van de Dakendagen programmering en daarom nemen we ze graag op in ons virtuele Dakendingen programma.

Tickets

Tickets kosten €14,- voor één huishouden.

Na aankoop van je ticket heb je 72 uur toegang tot de voorstelling.

Klik hier voor tickets en meer info.

Foto’s: Megin Zondervan