Ted Langenbach Museum

Datum za 10 juli 2021
Tijd Vanaf 19:00 ieder kwartier
Locatie Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1-2 (ingang Now&Wow)
Duur 20-30 minuten (afhankelijk van de drukte in de zalen)
Tickets UITVERKOCHT €15 voor twee personen, je koopt altijd één duoticket en bezoekt samen het museum
Restricties Voor deze activiteit dien je goed ter been te zijn. Toegang vanaf 15 jaar. Draag geen schoenen met hakken.

Het Ted Langenbach Museum is UITVERKOCHT

De Rotterdamse Dakendagen hecht veel waarde aan het nachtleven. Voor corona had deze waardevolle sector het al niet makkelijk, maar tijdens de pandemie kwam alles écht tot stilstand. Het is zo lang geleden dat we de club in konden, dat het voelt als iets van vroeger; iets uit een museum.

Gelukkig lijkt er weer licht aan het einde van deze zwarte nacht te gloren. Voorzichtig krijgen we weer hoop. Dat is een mooi moment om nog even terug te kijken hoe het was. Naar de tijden van weleer, voordat weer een nieuw hoofdstuk aanbreekt.

En met wie kan dat nou beter dan met zelfverklaarde Rotterdamse partygoeroe Ted Langenbach? Met niemand natuurlijk. Daarom presenteert Rotterdamse Dakendagen op 10 juli ‘Het Ted Langenbach Museum’. Waar anders dan op de legendarische club Now & Wow, in het iconische gebouw De Maassilo. Een nieuw hoogtepunt, met uitzicht op een nieuwe wereld. Een plek waar het zicht op nachtleven voor het eerst weer ruimte krijgt.

Ga met de lift omhoog naar het museum in de club en op het dak, met bizarre Superwow-parafernalia, extravagante uitgestalde performancekunst en natuurlijk het pronkstuk van de collectie: Ted Langenbach. Ted draait plaatjes op het dak, als volwaardig museumstuk. Je mag hem niet aanraken, je mag zelfs niet dansen. Het is een museum, dat is daar niet gepast.

We kijken met een vette knipoog van grote hoogte nog één keer achterom, door de nacht over de stad. Om ons daarna weer open te stellen voor wat het creatieve Rotterdamse nachtleven de komende tijd in petto heeft.

Heb je een kaartje? Wees op tijd voor je bezoek! Buiten het starttijdslot kun je niet toegelaten worden tot het dak.

Het Ted Langenbach museum is ontwikkeld door de Rotterdamse Dakendagen en De Nieuwe Lichting, in samenwerking met Superwow Creative Agency, Now & Wow en de Maassilo.