Uit-je-dak-muziek

Baal jij ervan dat je niet meer kunt optreden? Wordt de video vanuit je slaapkamer niet zo vet als je dacht? Zoek het eens hogerop!

De Rotterdamse Dakendagen daagt samen met Rotterdamse podia muzikanten uit om een concert te geven vanaf het dak, in de mooiste context die er is: de stad. De mooiste en origineelste dakconcerten worden gezien door Rotterdamse programmeurs, maken kans op een optreden en dingen mee naar de hoofdprijs van €1000.

De prijs wordt georganiseerd in samenwerking met Albeda, Annabel, Baroeg, BIRD, Blijdorp Festival, Codarts, De Doelen, Eendracht Festival, Festival Downtown, Grounds, Islemunda, LantarenVenster, Metropolis, Motel Mozaique, Operator, Rotown, Theater Zuidplein, Triphouse, Yardbird en WORM. De programmeurs van deze podia vormen de jury en zien dus je video! Daarbij hebben Baroeg, BIRD, Eendracht Festival, Festival Downtown, Metropolis, Motel Mozaique en de Rotterdamse Dakendagen een speelplek toegezegd (als het weer mogelijk is) voor een inzender naar hun keuze.

De jury kiest de winnaar voor beste dak-video, die €1000 wint. Daarnaast is er een prijs voor de origineelste video en de video met de meeste views.  Inzenden kan tot 15 juni. Op 22 juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Jouw muziek is de aandacht waard, dus waar wacht je op? Speel jezelf in de kijker van de Rotterdamse programmeurs!

Meer weten of meedoen? Klik hier voor alle informatie!