Fotowedstrijd ‘Vang jouw dakgevoel’

Ben jij een amateurfotograaf die graag de mooiste plaatjes schiet vanaf het dak? Doe dan dit jaar mee met onze fotowedstrijd ‘Vang jouw dakgevoel’. De mooiste foto’s worden tentoongesteld in een expo op het dak van Las Palmas waar het publiek de uiteindelijke winnaar kiest.

De wedstrijd

Wij zijn altijd dol op mooie plaatjes van het Rotterdamse daklandschap. Dit jaar zijn we ook benieuwd door welke ogen Rotterdammers (of bezoekers van de stad) zelf de stad van boven bekijken. We roepen daarom amateurfotografen op om hun mooiste, verrassendste beeld dat het best het thema ‘dakgevoel’ verbeeld, in te sturen. Een vakjury selecteert vervolgens de kanshebbers op de hoofdprijs.

De fotoselectie wordt tentoongesteld tijdens ons festivalweekend waar publiek kan stemmen op hun favoriet, en dus de winnaar wordt van deze fotowedstrijd. Stemmen kan op zaterdag 3 en zondag 4 juni tijdens een bezoek aan het dak van Las Palmas, het gebouw waar ook het Nederlands Fotomuseum is gevestigd.

Doe mee en win!

Gaat jouw fotografiehart al sneller kloppen? Stuur dan nu jouw beeld in en maak kans op een toffe fotografietour langs een reeks bijzondere, normaal niet publiektoegankelijke, daken!

Je kunt je foto insturen via specials@rotterdamsedakendagen.nl. Vul zorgvuldig je gegevens in, in de onderwerpregel van je mail. Dus bv. “naam + achternaam – naam foto.jpg”.

Insturen kan van 19 april 2023 t/m 19 mei 2023. Hierna is de inschrijving gesloten en worden ingezonden foto’s niet meer toegelaten tot de fotowedstrijd.

Spelregels

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd, ga je akkoord met de hieronder genoemde spelregels: 

Toegestaan zijn bewerkingen als uitsnede maken, verscherpen, contrast, helderheid, schaduwen, hooglichten en witbalans aanpassen. Ook het wegpoetsen van vuiltjes en vlekjes is toegestaan. 

Foto’s kunnen ingezonden worden t/m 19 mei 2023