Torenmuziek op De Heuvel

Een reeks heerlijke zomeravondconcerten op het dak

Er is in juli en augustus weer zomeravondmuziek op het dak! Stichting Stadsmuziek organiseert ook dit jaar zes fijne dakconcerten op het dakterras van gebouw De Heuvel aan het Grotekerkplein. Stadsbeiaardier Richard de Waardt nodigt topbeiaardiers én andere topmusici uit om er een mooie, gezellige en onvergetelijke muzikale avond van te maken.

Het dak van Gebouw de Heuvel is een ideale luisterplaats om het 17e eeuwse carillon van de Laurenstoren te beluisteren. Beiaardiers uit Nederland, België, Polen en de Verenigde Staten dompelen u onder in de wondere wereld van de bronzen klokkenkunst. Het optreden van de beiaardiers wordt afgewisseld met prachtige en intieme livemuziek op de luisterplaats van het dakterras door professionele musici.

Bij binnenkomst krijgt iedereen een gratis hapje en drankje aangeboden door gastvrouw Irene Smit en ook tijdens het concert is de bar geopend. Kortom, een heerlijk muzikale zomeravond op een uniek en exclusief plekje in het hart van Rotterdam.

ALGEMENE INFO

Data woensdag 26 juli en 2, 9, 16, 23 en 30 augustus
Tijd 19:30 – 21:00 uur
Locatie Gebouw De Heuvel (Grotekerkplein 5)
Kosten €15 p.p. (inclusief hapjes en drankjes)
Extra info De locatie is rolstoeltoegankelijk, sinds kort beschikt De Heuvel over een lift. Bij regen gaat het programma gewoon door. Het concert wordt dan naar binnen verplaatst.

Programma en tickets

Alle informatie over de artiesten vind je op de website van Torenmuziek. Hier kun je ook je kaartjes voor de verschillende voorstellingen kopen. Klik op de knop hieronder.

De muzikanten die deze zomer optreden zijn:

John Gouwens
Yanna Pelser & Jordi Carrasco
Veronique Post & Milan Boone
Eddy Mariën
Annie Gao
Laia & Tim
Christiaan Winter
Celia García-García
Richard de Waardt
Jasper Iturrospe
Monika Kaźmierczak
Duo Bottasso