Word vrijwilliger

Wil jij het dak op? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Sinds 2015 wil stichting Rotterdamse Dakendagen het gebruik van daken stimuleren. Tijdens het festivalweekend tonen we hoe daken kunnen bijdragen aan een aantrekkelijke en toekomstbestendige stad. Na een virtuele editie in 2020, zijn de voorbereidingen voor een volwaardig festivalweekend in 2021 in volle gang! Rotterdamse Dakendagen vindt, geheel  COVID-proof, van 4 t/m 6 juni plaats.

Zonder de inzet van enthousiaste vrijwilligers kunnen wij alleen maar dromen van een succesvol festivalweekend. Daarom zijn we, dit jaar nog meer dan anders, op zoek naar jou, je beste vriend(in) en leukste familielid om het vrijwilligersteam van de Dakendagen 2021 te versterken!

Meld je aan

Draag jij Rotterdam een warm hart toe en help je graag mee om die van een andere (hoge) kant te laten zien? Meld je dan via onderstaande knop aan als vrijwilliger bij de Rotterdamse Dakendagen!

Als gastheer en/of -dame help je mee om de bezoeker van het festival optimaal te laten genieten van de Rotterdamse daken. Denk aan werkzaamheden als het begeleiden van publiek, ticket controle, de noodzakelijke triage aan de deur en nog veel meer gastvrije taken om alles goed te laten verlopen. Daarbij krijg je natuurlijk heel veel gezelligheid, spectaculaire uitzichten, een T-shirt, lunch en nog meer.

We verwelkomen je graag in ons vrijwilligersteam!

Klik hier om aan te melden