Word vrijwilliger

Wil jij het dak op? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Sinds 2015 wil stichting Rotterdamse Dakendagen het gebruik van daken stimuleren. Wij tonen aan daken kunnen bijdragen aan een aantrekkelijke en toekomstbestendige stad. Dit jaar kunnen bezoekers een maand lang onze Rotterdam Rooftop Walk (26 mei t/m 24 juni) bewandelen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Zonder de inzet van enthousiaste vrijwilligers kunnen wij alleen maar dromen van een succesvolle Rooftop Walk. Daarom zijn we, dit jaar nog meer dan anders, op zoek naar jou, je beste vriend(in) en leukste familielid om ons vrijwilligersteam te versterken! Met name voor de Rooftop Walk kunnen we nog veel extra handen gebruiken, voor het Dakendagen festivalweekend hebben we inmiddels voldoende aanmeldingen.

Waarom aanmelden

Draag jij Rotterdam een warm hart toe en help je graag mee om de stad van een andere (hoge) kant te laten zien? Meld je dan via de knop onderaan de pagina aan als vrijwilliger.

We zoeken enthousiaste publieksbegeleiders die allerlei gastvrije taken op zich willen nemen. Wij zorgen voor veel gezelligheid, spectaculaire uitzichten, exclusieve merchandise en meer. Met jouw hulp voelt iedereen zich straks welkom op het Rotterdamse dak!

Op zoek naar meer verantwoordelijkheid?

Wil je graag ervaring opdoen in de evenementensector (als student bijvoorbeeld) en zou je graag een meer verantwoordelijke functie hebben op locatie tijdens de Rooftop Walk? Vul dan ook het formulier in! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Bij vragen over je aanmelding kun je mailen naar vrijwilligers@rotterdamsedakendagen.nl