Faces of Unity

K9K & LEVI JACOBS

De muurschildering die K9K en Levi Jacobs hebben gemaakt met een gezicht dient als een visuele brug om de Hoogvliet-gemeenschap te verbinden en te vieren. Het vertegenwoordigt de diverse individuen die bijdragen aan onze buurt en symboliseert onze gedeelde ervaringen en menselijkheid. Door unieke kenmerken en uitdrukkingen vast te leggen, benadrukt de muurschildering het rijke spectrum van diversiteit van onze gemeenschap. De levendige kleuren en complexe details eren de verschillende culturen, achtergronden en perspectieven die harmonieus naast elkaar bestaan. Het gezicht in de muurschildering nodigt uit tot vertrouwen en herkenning en herinnert kijkers aan het belang van hun verhalen en bijdragen. Het brengt gesprekken op gang en versterkt onze onderlinge band. Bovenal is deze muurschildering een eerbetoon aan de veerkrachtige geest van Do & An en de Hoogvliet-gemeenschap, die onze collectieve kracht en eenheid versterkt. Het dient als een gekoesterd symbool van verbondenheid, trots en de transformerende kracht van kunst bij het bevorderen van verbinding en begrip. “Faces of Unity” is een blijvend bewijs van de schoonheid van onze gemeenschap en toont de gedeelde ervaringen, ambities en onderlinge verbondenheid die ons maken tot wie we zijn.

K9K

K9K (Ming Sin Ho) is een illustrator uit Rotterdam Zuid. Zijn illustraties bevatten meestal gedurfde kleuren met vreemd uitziende personages en omgevingen. Soms zijn dingen logisch, maar vaak ook niet. Hij speelt graag met deze balans tussen realiteit en surrealisme. De composities in zijn werk zijn ofwel statisch en symmetrisch ofwel juist heel dynamisch, afhankelijk van het concept en het verhaal van de illustratie. Hij werkt graag aan zowel commerciële opdrachten als aan zijn persoonlijke werken, en heeft ook een passie voor grafiek.

Instagram @k9k.jpg

Levi Jacobs

Levi Jacobs is een Nederlandse illustrator, graficus en muralist gevestigd in Rotterdam Zuid. Zijn stijl springt in het oog, vooral zijn gebruik van kleuren en texturen die een verfrissend escapistisch karakter hebben. Uiteindelijk maakt zijn vermogen om ideeën op frisse en interessante manieren over te brengen zijn werk zo effectief, voor merken, publicaties en reclamecampagnes.

Instagram @levijacobss

Lees hier het wijkcollectie verhaal van Do & An van de loempiakraam uit Hoogvliet, waar K9K en Levi Jacobs zich door lieten inspireren.