The Rising Sun / The Shared Vision / Embracing Freedom

SOÑA LEE

Geïnspireerd door het verhaal over Do & An Loempia en Snacks in Hoogvliet creëerde collectief See:Sun allerlei verschillende personages. Soña Lee maakte drie werken: het eerste werk vangt de essentie van een nieuwe dag. De drie gezichten van het volgende werk kijken in dezelfde richting en vertegenwoordigen de geest van de gemeenschap en een gedeeld doel. Het laatste werk toont een figuur die vrijheid en zelfexpressie symboliseert.

The Rising Sun

The Rising Sun-muurschildering vangt de essentie van een nieuwe dag voor een diverse gemeenschap in Rotterdam-Zuid en symboliseert de gedeelde hoop en het optimisme onder haar leden.

The Shared Vision

De drie gezichten die in dezelfde richting kijken, vertegenwoordigen de geest van gemeenschap en een gedeeld doel in Rotterdam Zuid. Ze symboliseren de kracht die ontstaat wanneer individuen zich verenigen, de gemeenschap inspireren om samen te komen en zinvolle verbindingen op te bouwen, zoals Do & An dat doen.

Embracing Freedom

De muurschildering toont een centrale figuur die vreugdevol zijn benen en armen wijd open spreidt en het opwindende gevoel van vrijheid en zelfexpressie symboliseert, terwijl het de geest van individualiteit binnen de gemeenschap in Rotterdam Zuid viert.

Biografie

Soña Lee is een freelance illustrator en kunstenaar uit Seoul, nu woonachtig in Rotterdam Zuid. Haar kunstwerken zijn diep geworteld in haar fantasiewereld, waar ze vaak in verdwaalt. Met een unieke beeldtaal mikt ze op communicatie tussen de kijkers en haar inventieve karakters vol nieuwsgierigheid.

Instagram @sonalee_rgb

Website www.sonalee.net  

Lees hier het wijkcollectie verhaal van Do & An van de loempiakraam uit Hoogvliet, waar Soña Lee zich door liet inspireren.