Stad met een hart

Stad met een hart is een wandelroute waarvan de startlocatie varieert. Jouw startlocatie en -tijd staan op je ticket vermeld. De volgorde van de route is als volgt:

In totaal duurt de route zo’n twee uur, mocht je er wat langer of wat korter over doen dan is dat geen probleem. Meld je steeds met je ticket bij iedere locatie.

adresinfo

Klik hieronder op de link bij ieder dak om naar het precieze adres in Google Maps te gaan. De toegang tot het dak is aangegeven met witte ‘je kan het dak op’-borden. En bij de deur wordt je ontvangen door een van onze geweldige vrijwilligers.

weer

Ook bij regen gaat het programma gewoon door. Alleen bij gevaarlijk weer kan het zijn dat we de daken gaan sluiten. Mocht dit het geval zijn, dan krijg je daar zsm bericht over per mail. Zorg dat je voorbereid bent met een regenjas/paraplu of (hopelijk) zonnebrand en -bril.

Heilige Boontjes (Eendrachtsplein 3)
Hofplein 19 (Hofplein 19)
Kruispleinflat (Kruisplein t.h.v. 71)

Kom langs op de Rotterdam Building!

Je kunt het hele weekend gratis terecht op ons centrale festivaldak op de Rotterdam Building (11e verdieping). Een dak met festivalsfeer, stroopwafels van Stroop, Grounded koffie en verschillende activiteiten.

Gratis programma

Tijdens het festival kun je ook gratis programma bezoeken, hier heb je geen ticket voor nodig! Je kan naar de voorstelling Hellend Vlak, op dakconsult, luisteren naar dakmuziek én het centrale festivaldak bezoeken.