Traffic Light Man

KID KURA

Geïnspireerd door het verhaal over Do & An van de loempiakraam heeft collectief See:Sun besloten om hun eigen community te creëren, waarbij ze allerlei verschillende personages hebben bedacht. Kid KURA heeft, gebaseerd op het zebrapad voor de loempiakraam, allerlei soorten verkeer en verkeersborden samengevoegd met de gekke uitstulpingen en ventilatiebuizen van het gebouw.

Kid KURA creëert surrealistische werelden, personages en situaties die uit zijn eigen fantasierijke wereld lijken te komen. Hij is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in de richting Illustratie, maar heeft ook een studie Grafisch Ontwerpen in Eindhoven afgerond. Dit heeft hem in staat gesteld een unieke grafische stijl te creëren op basis van illustratie en grafisch ontwerp. Door deze combinatie creëert hij een specifieke beleving in de projecten die hij voor zijn opdrachtgevers doet. Hij is veel op Zuid vanwege zijn beste vrienden die hier wonen en de tekensessies die ze samen houden. 

Website https://www.kidkura.com/

Instagram @kid_kura 

Lees hier het wijkcollectie verhaal van Do & An van de loempiakraam uit Hoogvliet, waar Kid KURA zich door liet inspireren.