Gratis programma

Gratis het dak op kan ook tijdens Rotterdamse Dakendagen. Bekijk hier al het gratis programma op zaterdag 25 en zondag 26 mei, plus activiteiten met een symbolische bijdrage (die je bijvoorbeeld weer terugkrijgt in de vorm van een drankje op locatie).

Dakconsult

zaterdag 25 mei

Iets doen met het dak boven jouw hoofd? Bijvoorbeeld zonnepanelen of een groendak? De gemeente Rotterdam geeft advies over hoe je dit moet aanpakken. Vragen over realisatie, ontwerp, subsidie, alles is bespreekbaar!

Kroonfest

zaterdag 25 mei

Op zaterdag vanaf 14:00 uur kun je bij De Kroon terecht voor Kroonfest, inclusief bezoek aan het dak! De Kroon is een verzamelgebouw en community. Voor de 6e verjaardag organiseren ze een designmarkt en andere gezelligheid.

Las Palmas

zaterdag en zondag

Ook zonder ticket mag je tussen 11:00 en 17:00 uur op zaterdag en zondag een kijkje nemen op het dak van Las Palmas.

ABN Zuidplein

Zaterdag & zondag

Bezoek het dak van ABN Zuidplein, waar studenten van InHolland een feestje maken van jouw dakbezoek. Alsof je op vakantie bent, maar dan in Rotterdam. Het dak is geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Voorleesuurtje

zaterdag 25 mei 14:00 uur

I.s.m. de Bibliotheek Feijenoord een gratis voorleesuurtje op het dak van ‘t Slag. Dit is een dak op Zuid waar je echt een keer geweest wil zijn!

Leer het Laurens carillon van de laurenskerk bespelen

Zaterdag 25 mei – VOLGERESERVEERD
Een unieke kans om deze monumentale klokken te bespelen. Beiaardier Richard de Waardt geeft les.